Hej!

Som ni säkert har märkt så har det inte kommit några inlägg på ett tag och det beror till mesta del på att jag blev sjukskriven för 2 veckor sedan och kommer att vara det ett tag.

Jag har en del inlägg att publicera men just nu finns inte orken. Jag kommer så fort jag orkar att ta tag i bloggen igen.

Däremot så kommer jag att lägga in lite bilder på Instagram så är ni lite nyfikna så kan ni följa mig där.

Återkommer så snart jag orkar så ta hand om er så länge och tack till er som fortsätter besöka min blogg och har tålamod!

TACK!!!
Hej!
 
Hade en idé om ett bakverk som tyvärr inte blev som jag hade tänkt mig men visar upp den ändå..
 
Min idé var en cheescake med pepparkaksbotten, en glöggtopping och sen en snygg chokladdekor runt men icke sa nicke..
Själva cheescaken sprack, toppingen vart sne, chokladdekoren blev inge bra så sagt och gjort.. Det får bli ett nytt försök en annan gång..
 
 
God eftermiddag!
 
 
I helgen så hade vi lite julbak här hemma.. Det bakades lussebullar och pepparkakor.
 
Och eftersom jag inte är särskilt förtjust i varken saffran eller russin så gör jag ju inte vanliga lussebullar.. Utan jag fyller mina med en mix av smör och mandelmassa och på vissa har jag i nougat.
 
Och här är mitt resultat
 
 
Och när det gäller pepparkakor så har jag ju tbå mina bagerskor här hemma som gärna hjälper till
 
 
Ýlva medans hon använder kristyr
 
 
 
Tove fullt upptagen med att dekorera
 
God morgon!
 
 
För många herrans år sedan så gav jag mig på att göra winerbröd.. Det slutade i soporna! Jag gav upp när det var smör överallt och kaveln var dränklt i smör.. Jag kan bara använda ett ord : KATASTROF!!!!!

Och efter den incidenten så har jag aldrig ens tänkt tanken att pröva igen, tills för någon vecka sedan..
 
Och resultatet:
 
 
Och en annan variant.. Tyvärr vart bilderna rätt mörka så winerbröden ser nästan brända ut =( Men min man håller på med datorn så mirr redigerarprogram är borta just nu..
 
 
Men det var så gott och inte särskilt svårt så detta kommer jag att göra igen!
 
Receptet jag använde var ur boken Sju sorters Kakor.
 
Värt att pröva!
 
Och trevlig första advent!!