Bröllop

0kommentarer

Hallå!!!
 
Nu har det gått några dagar sedan mitt senaste inlägg och det finns en anledning: I lördags gifte sig jag och min Johan =) och det var en total överraskning för alla gäster!
 
Nu på lördag så fyller jag 30 år och eftersom det infaller på midsommardagen så bestämde vi oss för att bjuda in till fest den 15:e istället.
 
Så vi bad min yngsta syster, Josefin, och hennes sambo att komma redan kl 2 (festen skulle börja kl 3) och hjälpa oss med en sak.
Så när de kom så berättade vi att vi skulle åka och gifta oss och att de fick i uppdrag att skicka iväg alla gäster till kyrkan när de kom =)
På ett sätt önskar vi att vi hade fått se allas miner när de gick upp för dem att det inte var någon 30 års fest ;)
 
 
'
 
Så här är vi i kyrkan när vi säger JA
 
 
 
 
Och här är våra döttrar, Ylva och Tove, som också var helt ovetandes om sina föräldrars planer =) Men de var gärna brudnäbbar ändå!
 
 
Och här är tårtan. Jag gjorde ett monnogram med våra bokstäver
 
 
 
 
Tårtan är gjord på glutenfria chokladbottnar, en fyllning med chokladmousse, chokladganach och jordgubbar, den andra fyllningen var rårörda hallon och grädde, spacklad med marängsmörcreme med lite citron i och sen täckt med marsipan.
 
 
Och tårtan var också laktosfri. Rosorna är i SP och även monogramet, resten är marsipan.
 
 
 
 
 
 
Och de här rosorna kom min, då blivande, man med hem dagen innan =)
 
Jag tog namnet Ekdahl så nu är vår familj "enad" under ett namn.
 
Vi vill tacka alla gäster som förgyllde vår dag och vi hoppas alla har förlåtit oss för att vi gjorde det till en överraskning men vi fick en bröllopsdag precis som vi ville ha den och en dag att minnas!
 
TACK!!!!
 

Kommentera

Publiceras ej