Blåbärsbullar

1kommentarer


Min fantastiska kollega gav mig en massa blåbär så bakade bland annat dessa mumsiga 

(null)

5 dl havremjölk, rumstemp
150g smör, rumstemp
1 dl strösocker
1 msk kardemumma kärnor, stötta
50g jäst
1 tsk salt
Vetemjöl 

Rör ihop allt utom mjölet
Tillsätt mjöl tills det blir en smidig men något kladdig deg
Låt jäsa ca 40 min

Baka ut!

Jag gjorde en fyllning på 
Smör
Strösocker
Råsocker
Vaniljsocker

Bredde det på degen och strödde ut blåbär 

Låt jäsa ca 30 min

Grädda i ca 12 min på 200grader

Pensla med sockerlag o strö över pärlsocker

1 kommentarer

Becca

23 Aug 2019 07:25

Hej! Jag hittade ett recept på morotsmuffins som var glutenfria :) kan man frysa in dom?

Svar: Hej!
Ja det kan man 😊
Elisabeth

Kommentera

Publiceras ej