Morotsrulltårta

0kommentarer


Ännu ett recept prövat och gott var det!

(null)

2 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl 
1 tsk vaniljsocker 
1 tsk bakpulver 
1 tsk bikarbonat
2 tsk kanel 
0,5 dl rapsolja 
2 dl finrivna morötter

Vispa ägg o socker poröst
Blanda försiktigt ner övriga ingredienser 
Fördela smeten på ett bakplåtspapper 
Grädda i ca 5 min eller tills den är genombakad på 200grader
Häll på lite socker, lägg på ett bakplåtspapper och tex en skärbräda/plåt/galler och vänd på kakan
Dra av bakplåtspppret och låt den svalna

Frosting
50g smör (rumsvarmt)
0,5 dl florsocker
200g creamcheese(rumsvarmt)
Skal o saft ifrån en citron 

Vispa smöret fluffigt
Blanda ner florsocker, rivet citron skal, citron saft och creamcheese 

Bred på frostiges på kakan och rulla ihop

Kommentera

Publiceras ej