Rabarber och Mango chutney

0kommentarer

 
Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa..
 
 
 
0,5 kg rabarber
1 liten gul lök
1 msk finhackad chilipeppar
4 msk eko honung
2 msk ekologisk citronsaft
1 grönsaksbuljongtärning
0,5 dl vatten
1 dl färsk finhackad mango
2 msk riven ingefära
lite salt
lite peppar
 
 
 
 Skär rabarbern i ca 2 cm bitar
Skala och finhacka löken
Lägg rabarbern, lök, honung, citron, vatten och buljongtärningen i en kastrull. Låt sjuda i ca 15 min
Tillsätt mango och ingefära och låt sjuda i ca 5 min till
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung.
 
Häll upp i rena burkar och förvara i kylen
 

Kommentera

Publiceras ej