













2 tsk vaniljsocker
1,5 dl florsocker
1,5 tsk färsk citronsaft


Till cirka 15 stycken :
100 gram smält smör
2 eko ägg
2 1/2 dl eko socker
2,5 dl glutenfri mix
1 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
4 msk kakao
1/2 tsk bakpulver
Gör så här:
Blanda de torra ingredienserna och rör ner med en slev i äggen. Blanda sist i smöret och rör tills smeten är ordentligt blandad.
Häll upp i formarna 2/3 – med smet.
Och grädda sedan i mitten på ugnen i cirka 8-10 minuter. på 200 grader

100 g smör
1 dl eko socker
1 msk vaniilsocker
2 msk fairtrade kakao
3 dl ekologiska havregryn
2 msk kallt espresso kaffe
2 msk ekologisk mjölk
Kokos att rulla i, jag färgade kokos med rosa gelefärg
Blanda ihop, rulla, rulla i kokos. Enkelt men så otroligt gott ;)