








100 g mjukt smör
1 dl strösocker
2 msk ljus sirap
2,25 dl vetemjöl
0,5 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker
3 tsk proteinpulver med äppelpajsmak
Vispa smör, strösocker och sirap krämigt.
Blanda vetemjöl, bikarbonat, vaniljsocker och proteinpulver och vänd ner det i smeten.
Dela degen och rulla ut till två längder.
Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem lite.
Grädda längderna gyllene i mitten av ugnen i 12-15 minuter.
Låt dem svalna en aning och skär sedan längderna på snedden.
Låt kolasnittarna svalna på plåten.




Lite förslag på bakverk till helgen

Skriv inläggstext

Doptårta med citronbotten, hallonkompott, chokladmousse, vitchokladsmörcreme och fondant

bjuder mina kollegor på tårta idag

Chokladbotten


När Hanna fyllde förra året så gjorde jag en tårta med hennes gosedjurskanin och den är fortfarande favorit så den fick vara med på årets tårta också 😊



Det är ljusa bottnar fyllda med vaniljkräm och hallonkompott, spacklad med grädde och täckt med marsipan